Energetsko učinkovita PVC okna vrhunske kvalitete


PVC okna

Cugelj PVC okna so izdelana iz vrhunskih PVC profilov priznanega proizvajalca Veka iz Nemčije. To jim omogoča, da lahko vgrajujejo PVC okna iz kvalitetnih profilov v objekte, ki zahtevajo izjemno energetsko učinkovitost, saj profili tega proizvajalca spadajo med najkakovostnejše na trgu. Njihova okna in vrata so izdelana in vgrajena v skladu z najnovejšimi standardi kakovosti. Pri nakupu njihovih izdelkov vam nudijo tudi strokovno svetovanje, montažo ter zaključna dela.

In-line tehnologija

In-line je povsem nova tehnologija za izdelavo popolnih spojev na PVC stavbnem pohištvu. Podjetje Cugelj je edini proizvajalec v Sloveniji, ki uporablja to inovativno tehniko za ustvarjanje popolnih spojev na PVC oknih. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji, se PVC okna zdaj lahko estetsko primerjajo s lesenimi in aluminijastimi okni. Nova tehnologija omogoča nevidne spoje.

In-line prinaša prednosti predvsem v estetiki, saj so spoji popolnoma dovršeni. S to novo tehniko lahko združujemo različne barve in materiale, kar omogoča večjo prilagodljivost pri izbiri PVC oken za vaš dom.

PVC okna
PVC okna – ekonomična in funkcionalna izbira za vaš dom.

Ekonomična in funkcionalna izbira

PVC okna predstavljajo odlično izbiro zaradi svojih številnih prednosti. So ekonomična in zagotavljajo visoko zvočno in toplotno izolacijo. Poleg tega so vodoodporna, kar pomeni, da se dobro obnesejo tudi v močnem dežju, ter so odporna na pline in hlape. PVC okna so enostavna za vzdrževanje in čiščenje, ne spreminja jih sončna svetloba, nanj ne vplivajo tudi slanost in vlaga. So izjemno trpežna, prilagodljiva za različne namene in so 100 % reciklabilna.

Naložba v udobje in stroške

Investicija v PVC okna ima dolgoročen vpliv na vaše udobje, kakovost bivanja in tudi na stroške. Pri izbiri PVC oken je pomembno upoštevati več dejavnikov, kot je cena (strošek celotne življenjske dobe oken), toplotna in zvočna izolacija, enostavno vzdrževanje ter varnost. Zaupajte svojo odločitev za nakup PVC oken podjetju Cugelj, ki vam bo pomagalo izbrati najboljše okno za vaš dom.

Troslojna zasteklitev za učinkovito izolacijo

Za zagotovitev odlične izolacije in energetske učinkovitosti oken priporočajo uporabo troslojne zasteklitve. Ta tehnologija omogoča boljšo toplotno in zvočno izolacijo ter s tem pripomore k udobnejšemu bivanju. Kljub temu pa vam ponujajo tudi možnost dvoslojne zasteklitve, če vam bolj ustreza.

Različne vrste distančnikov med stekli

Med stekli oken je v osnovi ALU distančnik, vendar vam ponujajo tudi alternativno možnost – TGI distančnik, ki prav tako zagotavlja učinkovito izolacijo in trpežnost.

Pestra ponudba ornamentnih stekel

V ponudbi imajo različne vrste ornamentnih stekel, ki lahko polepšajo videz vaših oken ter zagotavljajo zasebnost in estetski učinek. Med našimi izdelki najdete stekla, kot so Rosa, Satinato, Master care, Chinchilla, Madras uadi, ki vam omogočajo izbiro glede na vaše želje in potrebe. Pri izbiri kljuk za vaša okna vam nudijo kakovostne Hoppe kljuke, ki so del njihove standardne ponudbe. Poleg tega pa vam lahko ponudijo tudi Hoppe kljuke s ključem, ki so na voljo v enakih barvah kot standardne kljuke, kar povečuje varnost vašega doma.

Dodatki za popoln videz in funkcionalnost

Poleg kljuk vam ponujamo tudi različne dodatke, kot so medokenski križi, zaključne letvice, kotniki, okenske police ter možnost izdelave oken v nepravilnih oblikah, ki omogočajo popolno prilagoditev vašim željam in potrebam. Za estetski videz oken ponujajo različne barvne dekorje, med katerimi lahko izbirate.

PVC okna
Estetska prilagodljivost PVC oken vašemu domu..

Trdna, stabilna in enostavna za vzdrževanje

PVC okna so odlična izbira za tiste, ki iščete kakovostna okna po ugodni ceni. Izdelana so iz plastičnih PVC profilov, ki ponujajo številne prednosti. Profili zagotavljajo visoko stopnjo toplotne in zvočne izolacije ter so izjemno odporni na vplive okolja. Njihova lahkotnost omogoča enostavno montažo brez potrebe po večjih posegih v objekt. Različne oblike profilov omogočajo prilagoditev videza oken, bodisi modernega in minimalističnega ali elegantnega in klasičnega. Poleg tega so PVC okna trajna, nevnetljiva in zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Estetska prilagodljivost PVC oken

PVC okna so izjemno prilagodljiva obstoječemu stilu objekta. Na voljo so v različnih barvah in barvnih dekorjih, vključno z imitacijo lesa. Dodatno jih je mogoče izpopolniti z izbiro ornamentnih stekel in sistemov za odpiranje in zapiranje. Pravilno izbrana zasteklitev zagotavlja minimalne toplotne izgube in ustrezno količino naravne svetlobe. Njihova visoka kakovostna izdelava doda sodoben estetski videz, ki ga še nadgradijo različni dodatki, kot so zaključne letvice, kotniki in dunajski križi. PVC okna tako ne le izboljšajo funkcionalnost vašega doma, temveč tudi izrazito prispevajo k njegovemu izgledu.

Ekonomična izbira za dom

Okna iz PVC so odlična ekonomična izbira za vaš dom. Glede na primerjavo z drugimi materiali so PVC okna najcenejša možnost na trgu. Cenovni razpon PVC oken je odvisen od več dejavnikov, vključno z barvo, profili, zasteklitvijo in dodatki. Kljub ugodni ceni lahko pričakujete kvalitetne, stabilne in trajne izdelke, ki bodo dolgo časa služili vašim potrebam.

Imitacija lesa – toplina in eleganca v vašem domu

Imitacija lesa je izjemno priljubljena možnost za okna iz umetne mase. S tem izborom lahko ustvarite občutek domačnosti in dodate toplino svojemu domu. Okna s tovrstno obdelavo so na voljo v številnih različnih barvah, zato boste zagotovo našli tisto, ki najbolj ustreza vašemu okusu in slogu.

Dolgotrajna investicija v kvaliteto

Pri izbiri oken je pomembno razmišljati dolgoročno, saj so okna investicija za daljše obdobje. PVC okna se izkažejo s svojo izjemno dolgo življenjsko dobo, ki lahko traja več desetletij, celo 40 let in več. So trpežna, vzdržljiva, stabilna ter preprosta za čiščenje, saj so izdelana iz visokokakovostnih materialov. Z njimi boste zagotovili trajno vrednost vašemu domu.

PVC okna
Investicija v okna iz PVC-ja je naložba v udobje in stroške.

Veka Softline 70 AD – eleganca in ugodna cena

PVC okna Cugelj, izdelana s profilom SOFTLINE 70 AD, ponujajo privlačen in eleganten dizajn, ki ga dosežejo s svojevrstno rahlo zaobljenimi robovi. Ta sistem predstavlja cenovno ugodno rešitev, ki je idealna za stranke, ki iščejo kakovosten in trpežen izdelek, ne pa nujno najvišjih toplotnih lastnosti. Poleg prenov stanovanjskih objektov je ta profil izjemno primeren tudi za kletna okna, gospodarske in zunanje objekte.

Lastnosti oken Softline 70 AD

PVC okna Softline 70 AD izstopajo po svojih impresivnih lastnostih. Petkomorni okvir z vgradno globino 70 mm in profilom krila, ki vsebuje 3 do 5 komor omogoča izjemno nizko toplotno prehodnost, le 0,76 W/m²K, kar ustreza zahtevam energetsko varčne gradnje. Profil ima debelino 70 mm, kar prispeva k njegovi stabilnosti in trajnosti. Za dodatno varnost in možnost režnega prezračevanja je poskrbljeno z okovjem Roto NX. Dvojno tesnjenje s tesnili iz EPDM materiala zagotavlja visoko izolacijo pred tako nizkimi kot visokimi temperaturami, obenem pa zmanjšuje hrup in izboljšuje udobje bivanja. Vrhunski profil Veka izpolnjuje najvišje standarde kakovosti RAL in spada v razred A po DIN EN 12608. Standardno steklo za ta profil je debeline 24 ali 36 mm (50 mm s posebnim krilom), pri čemer je priporočljiva dvoslojna zasteklitev, čeprav je na voljo tudi troslojna zasteklitev.

S steklom debeline 24 mm (4-16-4 Ug=1,1 W/m2K) dosežemo Uw=1,3 W/m2K, medtem ko s steklom debeline 36 mm (4-12-4-12-4 Ug = 0,7 W/m2K) dosežemo Uw = 1,0 W/m2K. V standardni ponudbi je ALU medstekelni distančnik, lahko pa se izbere tudi TGI distančnik. Profili so ojačani s kvadratnimi jeklenimi armaturami, kar zagotavlja stabilnost in dolgoročno funkcionalnost. Zaradi gladkih površin in podometnih zasteklitev so ta okna enostavna za čiščenje. Profil se ponaša s trdnostjo, dolgoživostjo in zanesljivostjo. Na voljo je v vseh barvah iz barvne lestvice za prilagajanje vašemu okolju.

Stavbno pohištvo visoke kvalitete

Podjetje Cugelj se že več kot dve desetletji specializira za ponujanje visoko kvalitetnega stavbnega pohištva, kot so okna, vhodna vrata in druge rešitve. Med tem časom smo postali sinonim za kvalitetno stavbno pohištvo, pri čemer poudarjajo pozornost do podrobnosti, ki dodaja dodatno vrednost njihovim rešitvam.

Vrhunska kvaliteta s profili priznanih proizvajalcev

Za zagotavljanje najvišjega nivoja kvalitete pri proizvodnji njihovih izdelkov uporabljamo PVC profile in sisteme podjetja Veka iz Nemčije ter vodilnih evropskih proizvajalcev ALU profilov, ki uživajo ugled med najbolj priznanimi svetovnimi proizvajalci profilov. Te profile odlikuje visoka kvaliteta, vzdržljivost, praktičnost in estetski videz, ter spoštovanje dolgotrajne tradicije.

Urednik

Radi ustvarjamo in svoje znanje delimo naprej. Pisanje prispevkov s področja prenove hiš nam je v veliko veselje.

Zadnji prispevki