Okna so pomemben element vsake hiše


okna

Gradite hišo in ste ravno v fazi, ko se morate odločiti, kakšna okna boste kupili? So morda okna na vašem objektu že stara in jih morate zamenjati? Potem se gotovo sprašujete, kakšno vrsto oken izbrati, da vam bodo služila še vrsto let. Mi poznamo odgovor na to vprašanje – kvalitetna okna za vaš dom boste našli pri podjetju Gašper, ki ima na področju izdelave oken in vrat že veliko izkušenj, njihove storitve pa so opazili tudi nekateri tuji prodajalci.

Kjer se združita kakovost, izkušnje in tradicija

Zakaj je podjetje Gašper tako uspešno? Ker gre za družinsko podjejte, ki tradicijo izdelave vrhunskih oken neguje že več kot 50 let. Njihova vizija je, da živijo v sožitju z lesom, pri čemer uporabljajo le najbolj kvaliteten les iz Slovenije, natančneje iz Pohorja in pohorskih gozdov, pridobivajo pa ga tudi iz nekaterih drugih območij sveta. Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča, da lahko realizirajo vsako vašo željo in zamisel. To so prepoznali tudi v tujini, saj podjetje kar 50 % vseh izdelkov proda v tujino, na nemški in nekdanji jugoslovanski trg. Podjetje je uvrščeno tudi na seznam proizvajalcev zunanjega stavbnega pohištva EKO sklada, zato lahko ob nakupu njihovih oken dobite še subvencijo EKO sklada v višini 25 % vrednosti naročila.

okna
Izberite okna, ki bodo ohranjena tudi za vaše potomce.

Za svojo hišo izberite le najboljše

Ne glede na to, ali se boste odločili za lesena ali pa za les/alu okna ste lahko prepričani, da boste z njimi zadovoljni. Ker so narejena iz kakovostnega lesa, bodo zelo obstojna in bodo odlično kljubovala vsem možnim vremenskim razmeram. Pri lesenih oknih uporabljajo smrekov, macesnov ali hrastov les, lahko pa si omislite tudi uporabo bolj eksotičnih vrst lesa. Ker les obdelajo z vrhunsko tehnologijo, je ta obstojen in ohrani svojo strukturo še vrsto let. Sami lahko izberete barvo oken, velikost in obliko. Kdo pa je rekel, da morajo biti okna ravno pravokotne ali kvadratne oblike? Bodite kreativni, uporabite svojo domišljijo in se s ponudnikom dogovorite za unikatno obliko vaših oken. Konec koncev boste v hiši živeli vi in zato imate vso pravico, da jo uredite tako, kot je vam najbolj všeč. Če združite les in aluminij, dobite najbolj vzdržljivo vrsto oken. Na notranji strani delujejo toplo in prijazno, na zunanji pa so vzdržljiva in močna. Na vašo željo je mogoče uskladiti videz notranje strani oken z opremo v hiši, videz zunanje strani pa lahko prilagodite barvi fasade. Tako bo vaš dom izgledal vrhunsko in elegantno, kar bo privabilo marsikateri pogled. Slovenci smo pač »firbčen« narod in verjemite, da bodo vsi, ki bodo šli mimo vaše hiše, gledali v vaša okna in se čudili tej mojstrovini. Kdo ve, morda pa bo to spodbudilo soseda, da se tudi on loti prenove in vas posnema:).

Kaj torej izbrati

Ker vemo, da se je pri nekaterih stvareh kar težko odločiti za eno stvar, vam lahko pri tem pomagamo. Naročite se za sestanek z zaposlenim iz podjetja Gašper ali pa še bolje, naj pride k vam na dom in tam se boste lahko v miru pogovorili, kaj bi bilo najboljše za vaš dom. Natančno mu povejte svoja pričakovanja in načrte, vprašajte, kakšne so možnosti in podobno, on pa vam bo svetoval glede izbire oken. Verjamemo, da boste skupaj našli najboljšo rešitev, s katero boste zelo zadovoljni.

okna
Vse detajle oken lahko izberete sami.

Ko pa že kupujete okna, pa imejte v mislih tudi nakup polken in senčil. V poletnih mesecih so sončni žarki zelo močni, kar zna biti moteče, če sonce sveti naravnost v vašo dnevno sobo. S kvalitetnimi senčili, ki jih prav tako dobite v podjetju Gašper, se boste tega problema v trenutku znebili in uživali boste lahko v vseh prostorih hiše, ne glede na uro. Senčila pa so skorajda nujna izbira tudi v primeru, če živite v bližini ceste ali pa so hiše zelo blizu skupaj. Na ta način se rešite radovednih pogledov sosedov in mimoidočih, ki zvedavo gledajo, kako imate urejeno notranjost hiše in podobno.

Okna so nujen element vsake hiše. Zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo, onemogočajo žuželkam in drugim vsiljivcem, da bi prišli v hišo, imajo pa tudi estetsko vrednost. Ker so izpostavljena različnim vremenskim razmeram, morajo biti izredno trpežna in odporna na različne pogoje, zato nakup opravite pri strokovnjakih, ki imajo na tem področju že vrsto let izkušenj. Eno izmed takih podjetij je na primer podjetje Gašper.

Urednik

Radi ustvarjamo in svoje znanje delimo naprej. Pisanje prispevkov s področja prenove hiš nam je v veliko veselje.

Zadnji prispevki